X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unga Aktiesparare Halmstad söker nya styrelsemedlemmar

Starttid: 
21 november, 2020 - 11:00
Sluttid: 
31 december, 2020 - 11:00
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tycker du att privatekonomi är kul och vill hjälpa andra förstå ämnet? Vill du utvecklas som talare, utbilda unga och kunna påverka ditt eget schema? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker dig som vill engagera dig som styrelsemedlem.

Som styrelsemedlem är huvuduppgifterna att anordna, arrangera och utvärdera olika typer av evenemang. Du får möjlighet att hålla inspirerande föreläsningar om lån, sparande, aktier, fonder och pension eller något annat som du önskar förmedla. Sånt som är bra att lära sig när man är på väg ut i vuxenlivet helt enkelt. För dig som inte är intresserad av att hålla föreläsningar finns det även möjlighet att utveckla och bedriva våra sociala medier eller att ta kontakt med företag och ordna sponsorer.

Arbetet ger i samarbete med övriga styrelsemedlemmar. Du förväntas vara strukturerad, vara social och ha en god samarbetsförmåga. Detta gör det perfekt att kombinera med studier eller arbete för den som vill ha en bisyssla, arbetet är flexibelt och du kan mer eller mindre sätta ditt eget schema.

Om Unga Aktiesparare
Unga Aktiesparare är en partipolitiskt oberoende ideell förening med cirka 13 000 ungdomar från 0 till och med 28 år som medlemmar i förbundet. Majoriteten är mellan 18 och 28 år och studerar på högskola/universitet eller arbetar. Styrelsens medlemmar träffar ungdomar ute på gymnasieskolor samt Högskolan i Halmstad med en förhoppning om att lära ungdomar att spara och investera smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får förbundets medlemmar lära sig mer om finansmarknaden.


Vi tror att du...
– gillar att tala inför folk och är social;
– gillar att planera och bedriva sociala medier;

– gillar att ta kontakt med företag och ordna sponsorer; eller

– gillar att arbeta mot uppsatta mål

Vi erbjuder dig...
– en plats där du arbetar relativt flexibelt
– möjlighet till vidareutveckling i kunskap om aktiemarknaden
– en styrelseplats
- möjlighet att få god insyn i finansbranschen

Om uppdraget
Vi söker nya styrelsemedlemmar som har ett intresse av aktiemarknaden, finansbranschen eller näringslivet. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller ens kunskap om aktiemarknaden, allt vi kräver är att du har ett stort intresse för att lära dig. Styrelsearbetet inleds med en kort utbildning där du får lära dig allt från privatekonomiska kunskaper till hur de administrativa uppgifterna sköts.

Intresserad?
Skicka CV och personligt brev till halmstad@ungaaktiesparare.se 
Märk ansökan med ”Styrelseansökan” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 14 december.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner: 

Oscar Carlson

Oscar Carlson
Mobil:  824352
Telefon:  0723824352

carlson.oscar@outlook.com