X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Unga Aktiesparare <3 Yepstr

Starttid: 
9 mars, 2021 - 19:00
Sluttid: 
9 mars, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
I samband med internationella kvinnodagen gör Unga Aktiesparare och Yepstr ett gemensamt event där vi uppmanar unga tjejer att intressera sig för sin privatekonomi.

Under detta digitala event kommer ni få både en presentation av Unga Aktiesparare och Yepstr. Utöver detta blir det två intressanta föreläsningar.

Karin Carlsson, utbildare Unga Aktiesparare
Karin är en riktig ekonominörd som håller utbildningar för Unga Aktiesparare. Intresset för ekonomi är en röd tråd i nästan allt hon gör. Hon studerar på Handelshögskolan, men jobbar också på Swedbank och har varit engagerad i Unga Aktiesparare i 3 år. Hennes spar-resa började när hon var 19 år när hon insåg att hon ville spara så smart som möjligt. Detta ledde in henne på intresset för aktier och fonder. Karin kommer att prata om varför du ska börja spara i aktier och vad som är viktigt att tänka på i början. Hon kommer inspirera dig till att verkligen ta tag i din ekonomi.

Camilla Wallander, VD för Berghs School of Communication

Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och innan Berghs jobbade hon som marknadschef på Nordiska Kompaniet (NK). Ledarskap var något Camilla la grunden till genom ett Management trainee program på 1,5 år på SAS där hon sen stannade som marknadschef för SAS Sverige. Som VD är väldigt många frågor engagerande. Camilla fördelar sin tid mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola.

 

Länk till eventet:

https://us02web.zoom.us/j/83401056592?pwd=SWpSOVl4Z2RHVjQyTkdEcDIvZ1pEQT09

 

 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.