X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Västerås presenterar Scandinavian Biogas VD Matti Vikkula

Starttid: 
29 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
29 april, 2021 - 19:00
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Hej
Vi kan nu glatt presentera Scandinavian Biogas VD Matti Vikkula. 

Det är Scandinavian Biogas målsättning att vara ledande inom storskalig framställning av biogas och biogödsel. Bolaget har idag en ledande ställning inom förnybar energi och framställningen av biogas i Norden. Scandinavian Biogas verkar för att användningen av biogas som en del i energimixen ska utökas. Den nordiska sektorn för tunga vägtransporter är det viktigaste området för bolagets tillväxtambitioner i nuläget, men biogasmarknaden för väntas också växa inom sjötransporter och industrin. Samtidigt har efterfrågan på flytande biogas (LBG) ökat under de senaste åren, och utbudet av biogasdrivna fordon har blivit större. Detta påverkar marknaden för komprimerad biogas (CBG), som fram över förväntas gå från att vara lokal till att bli regional eller landsomfattande

Detta event riktar in sig mot er som är intresserade av ett mer hållbart synsätt på aktiemarknaden, söker inspiration för nya aktier eller bara tycker våra event är riktigt trevliga och bara vill sitta med och lyssna.
Vi kommer att börja eventet ca 18:00, detta då alla ska hinna hem efter sina arbeten, ta något att käka samt chansen att varva ner efter en trevlig arbetsdag. Föreläsningen avrundas efter ca 40 minuter med en kort frågestund till Matti.


Vi hoppas ni är lika taggade som vi och ser fram emot att träffas, eller ses, på webbinariet. För mer info och uppdateringar tryck delta i vårt facebookevengemang: https://www.facebook.com/events/715382849144167


Ha det fint, investera säkert och ha en riktigt bra start på 2021.
Mvh
Styrelsen 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Henrik Claesson

Henrik Claesson
Mobil:  0736551049
Telefon:  46736551049

henrik.claesson@outlook.com