X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Uddevalla söker ny styrelseledamot

Starttid: 
4 december, 2019 - 08:00
Sluttid: 
1 januari, 2020 - 20:00
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Är du ung, aktieintresserad och vill ta dig an en ny utmaning?

Unga Aktiesparare Uddevalla söker nya förmågor till styrelsen. Vi söker dig som är duktig på marknadsföring, sociala medier och vill hjälpa andra till en bättre ekonomisk framtid.


Vilka är Unga Aktiesparare?

Unga Aktiesparare är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade. Vi i Uddevalla fokuserar på att få ut sparglädje till unga runt Bohuslän. Detta åstadkommer vi genom att anordna event som kan vara allt ifrån företagsbesök och föreläsningar till en gofika med aktier på agendan.

 

Vad krävs av dig?

- Du ska ha kunskap och intresse för aktier.
- Du ska kunna sprida kunskap om aktier på ett enkelt sätt.
- Du ska vara duktig på att värva medlemmar till Unga Aktiesparare på ett snyggt sätt.
- Du får inte vara över 28 år, det finns ingen nedre gräns.


Vad får du ut av att vara styrelseledamot?

Det öppnar direkt upp ett stort kontaktnät till finansbranschen och likasinnade, du får ett starkare CV och genom att hjälpa andra att komma igång kommer du också själv att utvecklas oerhört mycket. Samtliga i lokalavdelningen jobbar ideellt, löner betalas alltså inte ut.


Hur söker du?

Maila CV och personligt brev till ​uddevalla@ungaaktiesparare.se​ senast 1/1.Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner: