X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA OPEN 2020

Starttid: 
9 maj, 2020 - 09:30
Sluttid: 
9 maj, 2020 - 17:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköpings golfklubb, Golfbanevägen 11, 556 27 Jönköping
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 9 maj 2020 går Unga Aktiesparares golftävling UA Open av stapeln! En härlig dag där du lär dig mer om aktier och sparande, samtidigt som du spelar golf.

Efter förra årets succé är nu en tradition satt med Unga Aktiesparare golftävling i Jönköping.

Vi kommer köra tävlingstypen Scramble med handicap (slaggolf) och man spelar två och två. Eventet kommer att arrangeras på Jönköpings Golfklubbs 18-hålsbana, så för att vara med måste du ha grönt kort. Tävlingen är öppen för både medlemmar och icke-medlemmar i Unga Aktiesparare men du måste vara yngre än 30 år. Vi hoppas och tror även att andra lokalavdelningar finner detta intressant och vill delta.

Då man spelar två och två så kan man anmäla sig tillsammans med någon, skriv i så fall namnet på den du vill spela med. Om du anmäler dig själv så ger vi dig en medspelare. VIKTIGT! Anmälan måste även ske via golf.se för att man ska vara anmäld till tävlingen.  ANMÄL DIG HÄR: https://mingolf.golf.se/Competition/2300650#/competition/2300650/players/0/all 

Priset är 300 kr per person, men är man medlem på JGK betalar man 250 kr per person. Vi utlovar ett mycket fint prisbord och en väldigt trevlig dag med aktiesnack och andra aktierelaterade aktiviteter. 

Tävlingen finns på golf.se och det är där man anmäler sig. Tänk på att det är limiterade platser på detta event och att det även finns ett stort intresse, således, anmäl er i tid för att vara säkra på att få en plats. 

Hur går scramble till?

Båda personerna i laget slår ut från utslaget. Sedan väljer man det bästa utslaget, och båda placerar sin boll i detta läge. Sedan slår båda från detta läge och därefter väljer bästa slaget igen och placerar båda bollarna i det nya läget, och så fortsätter man tills bollen är i hål.

Ni kommer att behöva välja minst 6 utslag av varje spelare i laget. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: