X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA OPEN 2020

Starttid: 
9 maj, 2020 - 11:00
Sluttid: 
9 maj, 2020 - 11:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköpings golfklubb, Golfbanevägen 11, 556 27 Jönköping
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 9 maj 2020 går Unga Aktiesparares golftävling UA Open av stapeln! En härlig dag där du lär dig mer om aktier och sparande, samtidigt som du spelar golf.

Efter förra årets succé är nu en tradition satt med Unga Aktiesparare golftävling i Jönköping. Eventsidan kommer uppdateras närmare med schema för dagen och pris men boka in 9 maj redan nu. 

Vi kommer köra tävlingstypen Scramble med handicap (slaggolf) och man spelar två och två. Det är 18-hålsbana så för att vara med måste du ha grönt kort. Tävlingen är öppen för både medlemmar och icke-medlemmar i Unga Aktiesparare men du måste vara yngre än 30 år.

Då man spelar två och två så kan man anmäla sig tillsammans med någon, skriv så fall namnet på den du vill spela med. Om du anmäler dig själv så ger vi dig en medspelare.

Hur går scramble till?

Båda personerna i laget slår ut från utslaget. Sedan väljer man det bästa utslaget, och båda placerar sin boll i detta läge. Sedan slår båda från detta läge och därefter väljer bästa slaget igen och placerar båda bollarna i det nya läget, och så fortsätter man tills bollen är i hål.

Ni kommer att behöva välja minst 6 utslag av varje spelare i laget. 

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: