X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Karlskrona söker: Ekonomiansvarig - Styrelseledamot

Starttid: 
30 oktober, 2021 - 12:00
Sluttid: 
30 oktober, 2021 - 23:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Karlskrona - Mejl
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Brinner du för ekonomi, har goda kunskaper eller vill lära dig mer om detta? Unga Aktiesparare Karlskrona söker nu en ekonomiansvarig till styrelsen. Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, marknadsföring, styrelsearbete och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med cirka 10 000 medlemmar fungerar.

Karlskronas lokalavdelningsstyrelse befinner sig i en utvecklings- och tillväxtfas och söker därför flera nyastyrelsemedlemmar. I rollen som ekonomiansvarig utgår du från en roll som styrelseledamot i lokalavdelningsstyrelsen med extra fokus och ansvar för vår ekonomi. Din uppgift är bland annat att skicka in kvitton till kansliet, förbereda fakturaunderlag, betala fakturor och annat ekonomibaserat. I uppdraget ingår dessutom att hålla koll på vår budget både vid enstaka event och på årsbasis samt kontakt med sponsorer och samarbetspartners. Detta är ett uppdrag för dig som är strukturerad och noggrann. Mycket av vårt ekonomiarbete sköts av det regionala kansliet vilket innebär att detta är ett bra första uppdrag för dig som vill lära dig om ekonomi på ett enkelt sätt med uppbackning av övriga styrelsen. Det är också en bra roll för dig som har hållit på med ekonomi tidigare. I Unga Aktiesparare Karlskrona jobbar vi i styrelsen tillsammans, hjälper varandra, stöttar varandra och lyckas tillsammans. Även om du är extra ansvarig för ett specifikt område hjälper alla till där det behövs och vi bidrar tillsammans till att lokalavdelningen utvecklas. Unga Aktiesparare Karlskrona har som mål att bli Sveriges bästa lokalavdelning och detta blir vi genom att jobba tillsammans och hjälpas åt. För att bli detta behöver vi din hjälp! 

 

Rollen som styrelseledamot innebär att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande vår lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller som du vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

 

Vill du engagera dig i lokalavdelningen för ett av Sveriges största ungdomsförbund inom sparande? Vill du utvecklas och få med dig ovärderlig erfarenhet och kunskap? Vill du bli en del av Unga Aktiesparares stora, breda och värdefulla kontaktnät och gemenskap? Vill du hjälpa till att bidra till att ekonomi-intresset och kunskapen bland Sveriges ungdomar ökar? Vill du förbättra ditt CV? Oavsett hur mycket eller lite du kan om sparande är vi säkra på att du kan bidra till vår styrelse. I Unga Aktiesparare lyckas vi tillsammans. Med ett stort driv, stort intresse och rätt inställning kommer vi långt.

 

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev via mejl till karlskrona@ungaaktiesparare.se senast 30/10-2021. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Albin Jerse genom kontaktuppgifterna nedan. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner: