X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-häng innan rosétisdag!

Starttid:  14 augusti, 2018 - 19:00
Sluttid:  14 augusti, 2018 - 23:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Hagavägen 5
Kom och häng med oss innan Bryggans rosétisdag!

Precis som varje tisdag hela sommaren har Bryggan även tisdagen den 14 augusti rosétisdag, kom och häng med oss innan!

Vi kommer hålla till på Hagavägen 5 för alla som vill snacka aktier, spela kubb eller bara ha en trevlig stund! Vi bjuder på snacks och dryck. Vi drar igång kl. 19.00, men vi tänker att det kan vara lite drop in under kvällens gång. 

Självklart är även du som inte ska på rosétisdagen välkommen, det är bara att komma förbi! 

Hoppas vi ses den 14 augusti! Ha det bra i värmen tills dess!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

Malin Pantsar

Malin Pantsar
Mobil:  0763208972

malinpantsar@hotmail.com