X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Akademin Grundkurs

Starttid: 
2 november, 2019 - 10:00
Sluttid: 
2 november, 2019 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Vuxenskolan, Kungsängsgatan 12, 1 tr
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA Akademin Grundkurs! Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla under 29 år. Perfekt för dig som vill komma igång med ditt sparande!

UA Akademin Grundkurs ger dig en fullständig överblick över privatekonomiska frågor samt praktisk vägledning. Dagen är uppdelad i tre delmoment; "Innan Handel", "Att Handla" samt "Efter Handel". Du kommer få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder & pension plus praktiskt vägledningen för att komma igång och lyckas med sparandet. Vi garanterar dig att du kommer lära dig massor, oavsett hur mycket eller lite du kan sedan tidigare.

Utbildningen är grundläggande och gjord för att alla ska hänga med. Den lämpar sig för dig som vill komma igång med sparandet eller önskar fräscha upp dina baskunskaper.

Vi kommer att hålla till i centrala Uppsala på Kungsängsgatan 12 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 120
Anmälda: 100
Reservlista: 51

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

120