X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin Digitalt Del 6/6 - Lär dig om derivat och hävstång

Starttid: 
18 april, 2023 - 18:00
Sluttid: 
18 april, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt, länk kommer senare
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En digital UA-Akademi om olika typer av investeringar och derivat som optioner, warranter och certifikat. Vad är egentligen skillnaden? OBS! Sista anmälningsdag 16 april!

Del 6 i UA-Akademin lär dig om derivat och hävstång. Den här utbildningen passar dig som har köpt aktier innan men vill utvecklas mer, alternativt gått de tidigare delarna av UA-Akademin. 

Den digitala UA-Akademin (inklusive grund-, fortsättnings- och avancerad kurs) är uppdelad i 6 st två-timmars kurser under tisdagar kl. 18-20. Här kan du läsa mer om de olika delarna. Du väljer själv vilka delar du vill se men årets kurs är förlagd varje tisdag under 6 veckor. Det gör att du kan börja från grundkursen och gå hela vägen till den avancerade - helt gratis för Unga Aktiesparares medlemmar. Kursen startar 14 mars (vecka 11) och är sen löpande varje tisdag, du får medverka på så många eller få delar som du vill. 

Anmäl dig här nedan för att få länk till livesändningarna. Länken kommer under samma dag som kursen skickas ut på den mejl du anmält dig med. Vi kommer inte spela in vid de olika tillfällena, så det kommer inte finnas möjlighet att se det igen vid missat tillfälle.

Kursen hålls av UA-Akademins utbildare Eric Nielsen och Otto Kamne. Eric håller del 1-2 och Otto håller del 3-6.

 

Fysisk eller digital?

UA-Akademin görs digitalt två gånger per år för dig som inte vill eller kan medverka fysiskt. UA-Akademin görs även fysiskt i många städer under våren 2023, här du se vårens orter och datum. Den fysiska utbildningen är på helger kl. 10:00-15:30 med lunchpaus. På den fysiska UA-Akademin kan du förutom att höra på föreläsningen, göra uppgifter och lära dig om aktier, även nätverka och träffa andra som är intresserade. 

 

UA-Akademin är gratis för Unga Aktiesparares medlemmar, annars kostar UA-Akadedmin 200 kr per del som betalas på plats via Swish till 123 091 23 60. Icke-medlemmar anmäler sig här. Om du inte är medlem sen tidigare kan du bli det här för 229-299kr per år.

 

OBS! Sista anmälningsdag 16 april!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

100