X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA Akademin Avancerad kurs *INSTÄLLT*

Starttid: 
27 november, 2021 - 10:00
Sluttid: 
27 november, 2021 - 17:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping international business school. Jönköping University
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om aktier och investeringar så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Just nu är utbildningen öppen och kostnadsfri för alla! Utbildningen är uppdelad i tre steg med tre separata endagsutbildningar, där denna är den avslutande och mest avancerade. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sedan tidigare.

Under dagen djupdyker vi  olika möjliga investeringsmarknader och andra sätt att komma in på aktiemarknaden. Dessutom kommer vi lära oss om olika derivatprodukter och olika strategier för detta. En riktigt rolig kurs med spännande fördjupningar och övningsuppgifter! 

Denna kurs lämpar sig för dig som redan har vissa kunskaper om aktiemarknaden och intresse av att lära dig mer om andra investeringar. Du behöver inte ha deltagit i de andra kurserna men det är lämpligt att ha grundliga kunskaper om investeringar och aktiemarknaden.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

Kajsa Thor

Kajsa Thor
Mobil:  0703770783
Telefon:  0703770783

thor.kajsa@gmail.com