X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejträff med Aktiespararna - FULLTECKNAD

Starttid:  10 april, 2019 - 17:30
Sluttid:  10 april, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  NK, Swedish Taste, Östra Hamngatan 42, Göteborg
Vi avslutar våra gemensamma tjejträffar, tillsammans med Aktiespararna Göteborg City, med en superträff! Den 10 april 2019 träffas vi till lättare förtäring på den nyöppnade restarangen Swedish Taste i bottenvåningen på NK, Östra Hamngatan 42, samt föredeg av Agneta Jönsson och Shoka Åhrman.

Agnetha Jönsson, idag börsanalytiker på Dagens Industri och tidigare bl a chefredaktör för tidningen Aktiespararen, ger sin syn på börsläget och med speciell inriktning på bankaktier.

Shoka Åhrman, nationalekonom och författare talar över ämnet "Hur du ökar dina möjligheter till att genom mer medvetna val ta makten över ditt liv med fokus på beteendeekonomi och börspsykologi."

Vi bjuds på lättare förtäring på Swedish Taste medan vi lyssnar på föreläsningarna. Därefter tar vi oss upp till plan 2 där NK Damunderkläder, NK Mode och Fasion & Denimbjuder in till shopping i vårens tecken.

NK damunderkläder erbjuder perfekt sittande underkläder från välkända varumärken - även bad- och nattplagg.  Under kvällen finns Bh-experter på plats för att guida till rätt storlek och modell. NK Mode och Fashion & Denim har laddat upp med massor av fina plagg i vårens trendfärger till vardag och fest. NK har lovat extra erbjudanden och gåvor till alla kunder under kvällen.

OBS Anmälan fulltecknad! 

Vid frågor kontakta Unga Aktiesparare Frida Olander 0731-418497 eller Aktiespararna Britt-Marie Årenberg tel 0703 533182.

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: