X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejevent med Tove Zander!

Starttid:  11 december, 2018 - 16:30
Sluttid:  11 december, 2018 - 18:30
Typ av av aktivitet:  Föreläsning
Plats:  Sal 305
Unga aktiesparares VD Tove Zander kommer till Umeå för att prata karriär, investeringar samt hur det är att vara ung och kvinna i finansbranschen.

Den 11 decmeber gästas Umeå gästas av Tove Zander. Tove har gått från att vara Günther Mårders VD-assistent till att själv bemästra rollen på Unga aktiesparare. Tove arbetar för att få en mer jämställd organisation och locka fler kvinnor till börsen. Veckans affärer utsåg henne till en av sveriges supertalanger 2018. Kvällen kommer att innehålla inspirationsföreläsning, workshop och vi bjuder såklart på fika! 

Eventet är gratis och öppet för ALLA tjejer! 

Du behöver inte vara medlem men anmälan krävs: https://simplesignup.se/event/143065

 

Hoppas att vi ses! 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Marielle Sanfer

Marielle Sanfer
Mobil:  1458447
Telefon:  0761458447

Marielle.sanfer@gmail.com