X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejevent med Matilda Karlsson Från EFN!

Starttid: 
16 maj, 2019 - 18:00
Sluttid: 
16 maj, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Mittuniversitetet, Sundsvall Sal E409

Ta chansen att komma på årets tjejevent där vi bjudit in Matilda Karlsson, programledare på EFN och finansiell journalist, för att föreläsa och inspirera!

Under kvällen bjuds det på mingel och tilltugg. Ni kommer även ha chansen att vinna fina priser! Eventet äger rum på Mittuniversitetet i sal E409.

Missa inte chansen att komma på årets tjejevent! Bjud gärna med dig en vän. Eventet är öppet för medlemmar och icke-medlemmar.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Anouar Aboulkacim

Anouar Aboulkacim
Mobil:  0735814104
Telefon:  0735814104

anoar.aboulkacim@gmail.com