X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejevent hos KPMG!

Starttid: 
6 februari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
6 februari, 2020 - 19:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Vasagatan 16, KPMG Huvudkontor
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Varmt välkommen till ett tjejevent med Unga Aktiesparare & KPMG!

Starta året med en inspirerande kväll där du får chansen att lyssna till flertalet framgångsrika kvinnor från finansvärlden och hör deras berättelser om hur det är att vara kvinna i en mansdominerad bransch. Detta är även ett ypperligt tillfälle att få nätverka med andra drivna, unga kvinnor och knyta kontakter för karriär eller framtid.

Talare:

 

Från KPMG talar Madeleine Markusson, Corporate finance, och Emma Carlsson, Transaction Services. Både Madeleine och Emma jobbar som konsulter på KPMG och tillhör deras Deal Advisory avdelning.


Sparekonomen Johanna Kull från Avanza är ett välkänt namn inom branschen och har mångårig erfarenhet av sparande och privatekonomi.

Rebecca Jansson jobbar på Handelsbanken, med en bakgrund som civilingenjör i industriell ekonomi och har tidigare varit elitgymnast. Rebecca kommer att hålla i en inspirationsföreläsning.
 

Agenda:

17:00 Mingel med tilltugg

17:30 Första talare (KPMG)

18:00 Andra talare (Johanna Kull)

18:30 Kortare paus

18:45 Sista talare (Rebecca Jansson)

19:15 Slut/eftermingel

Detta är ett öppet event, så anmäl gärna en vän eller två!

 

Observera att avanmälan görs senast 24h före eventets start, annars beläggs du med en no-show avgift om 100kr. 

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 46

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
50