X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Teknisk Analys med Erik Hansén!

Starttid: 
6 maj, 2019 - 14:15
Sluttid: 
6 maj, 2019 - 16:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomihögskolan Lund, Sal EC3-207
Teknisk Analys är ett mycket användbart verktyg för att tajma marknaden och göra bra aktieaffärer. En av Sveriges frontfigurer inom teknisk analys, Erik Hansén, kommer ner från Stockholm för att föreläsa om hur man kan tajma marknaden på bästa sätt. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill lära dig mer om teknisk analys!

Under denna föreläsning kommer Erik ge en beskrivning av hur han arbetar med teknisk analys för att tajma marknaden bättre. Teknisk analys använder han för att fånga upp de psykologiska mekanismerna i marknaden. Erik kommer bland annat att prata om olika typer av formationer och återkommande beteendemönster som han själv studerar i sitt arbete. Vidare kommer han gå igenom olika säsongsmönster och cykler som är bra att ha koll på.

Erik Hansén arbetar som marknadsanalytiker på IG där han bland annat skriver IGs populära morgonrapport. Erik har lång erfarenhet av börshandel och studerade nationalekonomi på Uppsala Universitet. Han började arbeta hos mäklaren E*TRADE innan finanskrisen och har även suttit en period och handlat aktier privat på heltid och grundat börssajten Tradingportalen.com. Erik sitter även i styrelsen för STAF (Skandinaviska tekniska analytikers förening). Erik driver även den mycket lärorika podcasten "Börssnack" tillsammans med Jonas Olavi som är allokeringschef på Alfred Berg.

Evenemanget kommer vara av lite mer avancerad karaktär, men även nybörjare kommer lära sig mycket.

Inte medlem? Då kommer du hamna på vår reservlista och får gå i mån av plats. Vi kommer höra av oss några dagar innan och bekräfta om du får plats eller inte.

 

Anmäl mig

Platser: 80
Anmälda: 75

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
80