X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Teknisk Analys Del 1

Starttid: 
29 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
29 april, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Efter succén i vintras är vi tillbaka med en repris av introduktion till teknisk analys. Vi kommer gå igenom analysmetoder, candlesticksformationer och prata om automatiserad handel. Varmt välkomna!

Under den här föreläsningen kommer du få en grundläggande och bred kunskap om vad teknisk analys är så att du kan börja göra dina egna analyser. Vi kommer gå igenom viktiga begrepp, de olika huvudsakliga typerna av teknisk analys, lite candlestickformationer som kan vara bra att ha sett och dessutom nosa lite på hur just du kan börja utveckla strategier för automatiserad handel!

De förkunskaper du förväntas ha är en grundläggande förståelse för handel på börsen, men var inte orolig, vi kommer vara redo att svara på alla frågor du kan tänkas ha! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: