X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Ta chansen att engagera dig inom Unga Aktiesparare Stockholm City!

Starttid: 
15 januari, 2021 - 17:30
Sluttid: 
15 januari, 2021 - 17:30
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ta chansen att engagera dig inom Unga Aktiesparare Stockholm City! 

Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med ca 13 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli. 

 

Arbetet i styrelsen 

Arbetet i styrelsen har till syfte att skapa värde för föreningens medlemmar. Det görs genom att exempelvis genom arrangera olika typer av medlemsaktiviteter. Styrelsearbetet består därför till stor del av att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmarna tillsammans med övrig styrelse. 

 

Vem du är 

Det som förväntas av dig som styrelsemedlem i Unga Aktiesparare är en hög grad av professionalitet. 
Detta innebär bland annat att du alltid kommer i tid till möten, förbereder dig väl och prioriterar ditt uppdrag. Du har ett intresse för aktier och sparande (det förväntas inte att du är expert), är driven och har ett stort engagemang i de uppdrag som du åtar dig. Vidare ställer arbetet i lokalavdelningen krav på samarbetsförmåga, ambition och att du är ansvarstagande. Vi ser meriter som något positivt men det viktigaste för oss är inte vad du gjort tidigare utan vad du kommer åstadkomma i rollen som ledamot i styrelsen.  

 

Vad vi erbjuder dig 

Du kommer, om du blir vald, ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med drygt 200 aktiva. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande. Inte minst är ett engagemang inom Unga Aktiesparare Stockholm City en fin merit på ditt CV. 

 

Ansökan 

Ansökan görs genom CV och en motivering. Motiveringen bör innehålla varför du vill sitta i styrelsen och vad du vill bidra med. Ansökan skickas till stockholmcity@ungaaktiesparare.se. Urval sker löpande och vi ser därför att du ansöker snarast. Frågor om uppdraget går att skicka till stockholmcity@ungaaktiesparare.se

Ansökan stänger söndag 2020-01-15