X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Swedbank - Företagsbesök med Tove Zander

Starttid: 
10 oktober, 2019 - 17:00
Sluttid: 
10 oktober, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
OBS! Ny lokal: Swedbank, Drottninggatan 28, Göteborg
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu är det dags att prata pengar. Avsett 1h i din kalender och du kommer inte ångra dig. Mer än hälften av alla ungdomar mellan 18-25 vill lära sig mer om privatekonomi så låt oss göra det. Hur kommer man igång med sitt sparande? Vilken sparform passar bäst för dina sparmål? Hur ska man tänka om man drömmer om att köpa en egen bostad? Finns det några rätt och fel när man investerar? Och hur kan karriären påverka din privatekonomi?

Tove Zander kommer till Göteborg, nu i rollen som Segment Manager Young på Swedbank och tidigare Vd på Unga Aktiesparare, Årets Supertalang 2018 och Framtidens Kvinnliga Ledare 2019. Hon kommer dela med sig av egna erfarenheter kring sparande, privatekonomi och några karriärstips. Men framför allt kommer hon svara på dina frågor, högt och lågt.

Se det som en timme då du kommer inspireras.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Josefine Emy Christina Gillbrand

Josefine Emy Christina Gillbrand
Mobil:  +46763200707
Telefon:  0763200707

josefine@gillbrand.se
35