X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Svolder - Digital Företagsträff

Starttid: 
21 april, 2021 - 17:00
Sluttid: 
21 april, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdagen den 21 april kl. 17:00 bjuder Unga Aktiesparare Kungsbacka in till en digital företagspresentation med Svolders VD Ulf Hedlundh.

Svolder är ett investmentbolag som huvudsakligen investerar i börsnoterade aktier i svenska små och medelstora företag. Bolaget aktier är noterade på Nasdaq Stockholm sedan 1993. Deras innehav idag är bland annat: Troax, Elanders, FM Mattsson Mora, Beijer Electronics Group, Lime Technologies, Nolato, Saab, Serneke Group med mera. Svolder har nuvarande ett ungefärligt börsvärde på 6 136 miljoner svenska kronor. 

I termer av värdeskapande strävar Svolder efter att över tid vara det ledande investmentbolaget på Nasdaq Stockholm. Överordnat mål är att, med en fullt investerad aktieportfölj, långsiktigt skapa en totalavkastning som väsentligen överstiger den svenska småbolagsmarknaden mätt som Carnegie Small Cap Index (CSRX). Svolder strävar efter att uppvisa långsiktig utdelningstillväxt.

Under denna kvälls digitala företagsträff kommer Ulf som är VD på Svolder upplysa oss om deras investeringsstrategi, det dagliga arbetet på ett investmentbolag och mycket mer. Efter finns det möjlighet för er att ställa era frågor direkt till Ulf. Detta vill ni absolut inte missa!

Länken till eventet kommer skickas ut senast 30 minuter före eventet och kommer att ske via Microsoft Teams, så se till att vara anmälda innan dess.
Om ni har några frågor är det bara att höra av sig genom uppgifterna nedan.

Hoppas vi ses! 

/Unga Aktiesparare Kungsbacka. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: