X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Succéförfattaren Tobias Schildfat ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” kommer till UA

Starttid: 
28 augusti, 2017 - 19:00
Sluttid: 
28 augusti, 2017 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
ProCivitas Aula, Södra Neptunigatan 8 211 18 Malmö
Succéförfattaren Tobias Schildfat som har skrivit boken som toppat försäljningslistorna: ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” besöker UA-Limhamn. Nu har Du chansen att komma och lyssna på en annorlunda och inspirerande berättelse.

Många drömmer om att bestämma mer över sin egen tid − ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare kan du känna dig. Valmöjligheterna blir fler och du kan i större utsträckning välja vad du själv vill göra.

Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel över tiden kan skapa en alldeles egen PENGAMASKIN som är så stark att det för­vånar de flesta. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller extrem talang, allt som behövs är vilja och uthållighet. Resan är kul och resultatet kan bli enastående. För vad är egentligen en bok om pengar? Jo, det är en bok om drömmar och personlig frihet.

Tobias Schildfat började bygga på sin egen pengamaskin redan som tonåring. Det blev början på en resa som med tiden har ökat hans ekonomiska oberoende och frihet i livet. Han är utbildad civilekonom och har bland annat arbetat som aktiemäklare på Handelsbanken och som affärsområdeschef på Findus. Idag driver Tobias e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror Hampus. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade en investering på 1,5 miljoner kronor.

Vill ni läsa mer så hittar ni hans blogg på www.minpengamaskin.se och företagets hemsida kan ni kolla in på www.solentro.se

 

Vi ses den 28/8! Detta kommer bli riktigt roligt! 

 

 

 

Det kommer bli hårt tryck på platserna och det kommer att finnas begränsat med platser, så anmäl er så fort som möjligt! Sist vi hade en föreläsare hos oss var vi tyvärr tvungna att stänga anmälningen.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

Kontaktpersoner: