X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Stora Aktiekvällen Norrköping

Starttid:  15 november, 2017 - 17:30
Sluttid:  15 november, 2017 - 21:00
Typ av av aktivitet:  Föreläsning
Plats:  Sal K4, Kåkenhus, Campus Norrköping
Välkomna till Stora Aktiekvällen i Norrköping onsdagen den 15 november kl 17.30, där vi kommer få möta investmentbolaget Latour och SSAB!

Kvällen kommer bjuda på presentationer av Latour och SSAB där vi avrundar kvällen med Max Matthiessens Emil Danielsson som kommer prata om pensioner och placeringar

Den här kvällen på campus ordnas tillsammans med Aktiespararna. Är du som medlem nyfiken på att veta vilka vi är som är styrelsen för Unga Aktiesparare Norrköping eller bara sugen på att engagera dig så är detta ett perfekt tillfälle att få prata med oss. Är du intresserad av att bli medlem men är osäker om UA är något för dig? Kom och träffa oss!

Programmet för kvällen ser ut som följer (med reservation för ev. ändringar):

17.30             Mingel

18.00             Presentation av Investmentbolaget Latour. Michael Johnsson - Affärsutvecklingschef

18.45             Fika

19.00             Presentation SSAB.  Per Hillström - IR chef

19.45             Paus

20.00             Pensioner och Placeringar. Emil Danielsson från Max Matthiessen

21.00             Avslutning

Vi kommer hålla till i K4 i kåkenhus på campus som nås lättast genom ingången från skvallertorget. Parkering kan ske i P-hus Spetsen, Bredgatan 30, ca 50 m från Entrén till Campus.

Att anmäla sig är inget krav men vi uppskattar ändå om du anmäler dig!

Medlemmar som icke-medlemmar är varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: