X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Stockholmsresa

Starttid: 
19 maj, 2019 - 13:00
Sluttid: 
20 maj, 2019 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Jönköping åker till Stockholm och du är välkommen att följa med!

Spiltan Fonder har ett stipendium som möjliggör för medlemmar i Unga Aktiesparare Jönköping att gratis få följa med på företagsbesök i Stockholm. Resan innebär övernattning i Stockholm samt en full dag av studiebesök hos diverse finansbolag. Vi står för boende och resan upp i minibussar. Du som följer med står för din egen mat. Det krävs att du är medlem i Unga Aktiesparare och under 29 år. Det finns 18 platser och först till kvarn gäller. ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Du kan avanmäla dig fram till och med den 13 maj, men efter det tillkommer en avbokningsavgift på 350 kr om du inte dyker upp. 

 

Schema

19 maj

13:00 Avresa vid Jönköping University

19:00 Middag tillsammans

20 maj

9:00-11:00 Spiltan Fonder

11:00-13:00 Lunch

13:00-14:30 Nasdaq

15:00-17:00 Altor

17:00 Mot Jönköping

20:30 Hemma
 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
16