X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Spännande event med Swedbank

Starttid: 
20 januari, 2022 - 18:00
Sluttid: 
20 januari, 2022 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Uppdateras senare
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 20 januari är det dags för fortsättning på grundutbildningen alternativt ditt första event. Det är dags för ett nytt spännande event ihop med våra vänner på Swedbank

Varmt välkommen på 2022s första event och en rivstart på din ekonomiska resa det nya året. På listan med föreläsare finns flera stora och spännande namn som ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper och hjälpa dig få en bättre inblick i sparande. På listan med föreläsare finns bland annat Robour fond och andra intressanta personer. Detta kommer bli en toppenkväll. Boka in 20:e januari i din kalender och håll dig uppdaterad. Mer info kommer här under denna aktivitet på hemsidan när vi närmar oss. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats, detta vill du inte missa!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: