X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Sommarens Börshaj Unga Aktiesparare Jönköping

Starttid: 
4 juli, 2022 - 09:00
Sluttid: 
4 augusti, 2022 - 17:30
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Jönköping presenterar sommarens Aktietävling i samarbete med Aktiekampen! Fina priser utlovas!

Vad? Vi arrangerar en digital aktietävling där varje deltagare får 250'000kr (låtsas pengar) att investera för. Under 30 dagar får vardera deltagare lägga upp sin egna strategi (köpa/Sälja) för att kora hem vinsten. 

Hur? För att delta måste varje deltagande anmäla sig via länken nedan, start för tävlingen är den 4 juli! Inte svårare än så!

https://aktieka.mp/n8SHFT

Må den bästa Börshajen vinna!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Lars Alexander Aronsson

Lars Alexander Aronsson
Mobil:  0730823447
Telefon:  0730823447

alexander.aronsson@icloud.com