X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Sök till Täby/Danderyds styrelse!

Starttid: 
31 januari, 2019 - 23:00
Sluttid: 
31 januari, 2019 - 23:45
Typ av av aktivitet: 
Ta chansen att engagera dig inom Unga Aktiesparare!

Lokalavdelningen i Täby/Danderyd söker nya styrelsemedlemmar.

 

Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med över 12 500 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli.

 

Nu söker vi bland annat en koordinator, marknadsföringsansvarig och medlems/värvningsansvarig! 
Vi är dock alltid intresserade av ny kompetens, så om du är intresserad av något annat område är du också välkommen att söka. 

Som marknadsansvarig kommer du ha löpande kontakt med kansliets marknadsansvarige, kommunicera statistik, ansvara för lokalavdelningens sociala media-konton, marknadsföra event och andra aktuella händelser för lokalavdelningen.

Som koordinator kommer du se till att alla event och projekt där emellan går enligt plan och att alla vet vad dem ska göra. Du kommer samarbeta med hela styrelsen och vara en central del i allt vi gör.

Som medlems/värvningsansvarig kommer du jobba både med de nuvarande medlemmarna och hitta sätt att värva nya medlemmar på. Du kommer bland annat se till att alla som vill bli aktiva i styrelsen vet hur man söker och håller koll på att alla som går på sitt första event vet hur man sedan blir medlem. Du skapar också värdefull statistik av våra event och värvningssiffror.

 

Rollen som styrelseledamot innebär också att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande din lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

 

Det som förväntas av dig som styrelseledamot i Unga Aktiesparare är en hög grad av professionalitet.

Detta innebär bland annat att komma i tid till möten, förbereda dig väl och prioritera ditt uppdrag. Du har ett intresse för aktier, är driven och har ett stort engagemang i de uppdrag som du åtar dig. Vidare ställer arbetet i lokalavdelningen förväntan på samarbetsförmåga och ambition.

 

En del av styrelsearbetet handlar också om att träffa andra lokalavdelningar. Det sker under våra centrala arrangemang där aktiva från hela landet samlas för att prata ihop sig och ha roligt.

 

Du kommer, om du blir vald, ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med drygt 200 aktiva. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet till att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande.

 

För att lämna in en ansökan krävs det att du är en betalande medlem. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete och ideellt engagemang är meriterande, men inget krav.

Låter det här som något för dig?

Fyll i detta formulär innan den sista januari, så kontaktar vi dig 

https://sv.surveymonkey.com/r/VPZ9BK9

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen i Täby/Danderyd

Kontaktpersoner: