X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Så blir du miljonär innan 30

Starttid: 
22 oktober, 2019 - 12:15
Sluttid: 
22 oktober, 2019 - 13:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
LNU, hus Forma: FO1040
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vår alledels egna VD Henrik Johansson kommer på besök till Kalmar

Detta event gör vi tillsammans med Kalmar ESS.

De flesta av oss har några år kvar tills vi fyller 30. För att bli miljonär innan dess krävs ett smart coch långsiktigt sparande, förslagsvis i aktier! Under denna lunchföreläsning kommer Henrik introducera ämnet och inspirera dig till att komma igång med ett smartare sparande. 

Vi bjuder dessutom på lunch till de 30 första som anmäler sig. Anmälan görs via Kalmar ESS. Länk till anmälan kommer inom kort! 

Under föreläsningen kommer du kunna skicka in frågor som vi sedan ställer till Henrik i slutet på föreläsningen. Hoppas vi ses där!

Praktisk info
Tid
: 12.15-13.00
LNU-sal: kommer strax!

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner: