X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Presentation av TIN Fonder

Starttid: 
28 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
28 april, 2021 - 19:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Julia Holmsäter, Marknads- & Försäljningsanvsarig på TIN Fonder gästar Unga Aktiesparare Halmstad. Julia kommer att presentera fondbolaget och deras två fonder: TIN Ny Teknik och TIN World Tech!

TIN Fonder Grundades 2019 av Eric Sprinchorn och Carl Armfelt som tillsammans tidigare förvaltade Swedbank Robur Ny Teknik. Fondernas fokus ligger på teknik och innovation med en målsättning att deras sparare ska kunna ta del av fler värdeskapande bolag och att dessa ska kunna gå ännu bättre med börsen som plattform för tillväxt. För att lösa utmaningar kring hållbarhet, miljö och välfärd krävs teknik samt innovation. 

Under eventets gång kommer TINs verksamhet presenteras samt deras fonder, investeringsfilosofi och innehav.

Slutligen kommer det även finnas utrymme för en Q&A. 

Vi ser fram emot eventet och hoppas att ni är lika taggade som vi!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: