X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Premiär Analyskvällar

Starttid: 
2 maj, 2021 - 17:00
Sluttid: 
2 maj, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Teams
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Spännande nyheter! Nu kommer vi i Region väst dra igång ett nytt koncept som vi kallar för Analyskvällar. Detta innebär att varannan vecka så kommer det bjudas på en spännande analyskväll där du som medlem är varmt välkommen att ta del av intressanta bolagsanalyser! Vid varje tillfälle presenteras 3–4 bolag under ca 1-1,5h och det är lokalavdelningarna själva som håller i analys-och presentation; olika avdelningar för varje gång.

Första tillfället den 2/5 17.00 startar vi med att analysera solenergibolaget Azelio, det snabbväxande Saas-bolaget Livechat Software och den polska matvarukedjan Dino Polska. Vi lovar er mycket nörderi och frågor är varmt välkomna under presentationerna!

Länk till första episoden av analyskvällar kommer skickas ut på mail om du anmäler dig nedan. Länk kommer även att ligga uppe i vårt facebookevent för aktiviteten.

Varmt välkomna!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: