X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

På Spåret - Finans! [Tävling]

Starttid: 
13 december, 2019 - 19:00
Sluttid: 
13 december, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Regeringsgatan 113
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du briljera med dina börskunskaper, bara ha roligt eller kanske både och? Då ska du vara med på vår finansversion av den populära frågesporten "På spåret". Stå inte ensam kvar på perrongen, för nu åker vi!

Vi utlåvar en härlig stund full av börssnack, gott häng och kluriga frågor. Eventet är öppet för alla och inga förkunskaper krävs, men är du riktigt vass kanske just du tar hem förstapriset. Vi kommer att vara på Pitcher's Norrmalm (Regeringsgatan 113) från och med 18:30. Tävlingen startar 19:00 och beräknas pågå ca. 45 min, varefter en vinnare skall koras. 
 

Du behöver inte anmäla dig för att deltaga, men om du vill komma så OSA gärna dagen innan (12/12) till stockholmnord@ungaaktiesparare.se eller via sms till 073-946 91 37. 

 

OBS! 18-årsgräns (eftersom vi är på en pub). 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.