X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Öppet styrelsemöte - Var med på ett styrelsemöte

Starttid: 
25 januari, 2023 - 19:00
Sluttid: 
25 januari, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trädgårdsgatan 7E, Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ta chansen att engagera dig inom Unga Aktiesparare! Lokalavdelningen i Uppsala söker nya styrelsemedlemmar och vill därför bjuda in till ett öppet styrelsemöte för att berätta om vad det innebär att engagera sig i Unga Aktiesparare!

Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med över 10 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli.

Rollen som styrelseledamot innebär också att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande din lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

Låter det här som något för dig? Kom och snacka med oss!

Du kan redan nu skriva en ansökan där du berättar om vem du är och hur du kan bidra i styrelsearbetet. Ansökan, innehållande CV och en beskrivning av dig själv, skickas till uppsala@ungaaktiesparare.se

Den första februari hålls årsmötet där de nya styrelsemedlemmarna väljs in! Vid frågor är det bara att kontakta oss.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 7
Reservlista: 3

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
25