X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Nybörjarträff/Välkomstkväll med Aktiespararna

Starttid: 
11 september, 2019 - 18:30
Sluttid: 
11 september, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomikum, sal b 115, Kyrkogårdsgatan 10, Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Som medlem i Unga Aktiesparare får du gå på alla Aktiespararnas aktiviteter! Passa på att träffa andra aktieintresserade och kom igång med ditt sparande.

Aktiespararna i Uppsala bjuder in till en Nybörjarträff/Välkomstkväll för nya medlemmar och nya sparare. Det blir en informell kväll där man kan diskutera hur man startar eller går vidare med sitt sparande i aktier samt vad ett medlemskap i Aktiespararna kan innebära. Kvällen ägnas också åt grundläggande aktiekunskap och värdefulla tips för att komma igång. 

Anmälan sker via Aktiespararnas hemsida: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/nyborjartraffvalkomstkvall 

Kontaktpersoner: