X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Norrköping söker nya styrelesemedlemmar

Starttid: 
7 september, 2022 - 18:00
Sluttid: 
7 september, 2022 - 18:00
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Har du ett aktieintresse och är intresserad av att engagerade dig i en styrelse? Ta chansen att utöka ditt nätverk, utvecklas och få nya erfarenheter!

Nu söker vi i Norrköpings lokalavdelning i region Mitt nya styrelsemedlemmar där du får möjligheten att påverka, planera och lära dig massor inom aktier, fonder och investeringar! 
Varje lokalavdelning har en styrelse som planerar och gör event. Arbetsuppgifter kan vara till exempel marknadsföring, sponsring eller eventplanering. En styrelse består av ledamöter och en ordförande där du lär dig styrelsearbete som dagordningar, årsmöten eller att vara sekreterare. 

Att engagera sig i Unga Aktiesparare är bland det roligaste du kan göra, det kommer med ägandeskap, kreativitet och nya möjligheter. Du kommer utvecklas, skapa nya kontakter och få kunskap som både kommer berika din personliga utveckling och ditt CV. Det ger inte bara möjligheten att själv kunna lära sig om sparande men även att få lära ut, ha kontakt med näringslivet och delta på centrala event som årskongress, kickoff och andra events. 

Tveka inte att höra av dig till Henrik med dina frågor eller intresseanmälan! :) 

Kontaktpersoner: 

Henrik Claesson

Henrik Claesson
Mobil:  0736551049
Telefon:  46736551049

he.claesson@outlook.com