X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Nordea inspirationsföreläsning, Anders Stenkrona

Starttid: 
22 mars, 2023 - 18:00
Sluttid: 
22 mars, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Nordeas kontor i Sundsvall, Kyrkogatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Begränsat antal platser! Unga aktiesparares medlemmar har fått möjlighet att delta under Nordeas event på Sundsvalls kontoret då deras sparekonom Anders Stenkrona kommer och håller föredrag. Begränsat antal platser så skynda er att anmäla er för att inte missa denna möjlighet.

Agendan för kvällen ser ut som följande:

Du är välkommen till en inspirerande kväll med Nordeas sparekonom Anders Stenkrona. Anders är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi och har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet. Kvällen riktar sig till dig som har känt av att inflation, höga bränslepriser, elkostnader och räntehöjningar har gjort det svårare att spara, som vill skaffa sunda ekonomiska rutiner som leder till en ljus ekonomisk framtid och som vill bygga en hälsosam ekonomi som du mår bra av. Under kvällen kommer du att få verktyg för att granska din ekonomiska situation och skapa en hälsosam ekonomi. Ta med din dator, surfplatta eller mobiltelefon för att ha tillgång till Nordeas mobil- eller nätbank. Om du anmäler dig idag får du en gåva av Anders Stenkronas bok "Nyckeln till en hälsosam ekonomi". Vi bjuder också på lättare förtäring och dryck. Datumet är den 22 mars mellan kl. 18.00 och 20.00 på Nordeas kontor i Sundsvall, Kyrkogatan 15, med ingången mot Vängåvan. Vi hoppas att du har möjlighet att delta och att du får en trevlig kväll!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
10