X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Metoder och strategier på börsen med Stocksholm

Starttid: 
25 november, 2021 - 20:00
Sluttid: 
25 november, 2021 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Har du sedan länge ett intresse av aktier eller har du precis börjat lära dig? Oavsett vilket så är det viktigt att du definierar en strategi för dina investeringar som du kan hålla dig till långsiktigt. Det är så klart värdefullt att lära sig genom experiment, men om du vill se hög avkastning på lång sikt räcker det inte att chansa och testa sig fram för alltid.

Men vilka metoder kan man använda och vilka fungerar faktiskt? Vad definierar en bra metod? Hur fungerar teknisk analys kontra fundamental analys, och vad är det för skillnader på kvalitativ och kvantitativ analys? Vad är det som gör aktier "bra" och vad ska man tänka på? Lär dig om allt detta och mer i webbinariet "Metoder och strategier på börsen". Du kommer dessutom få insikt i vad Stocksholm kan erbjuda och varför vår metod är så kraftfull.

 

Du kommer lära sig om:

 

- Syftet med investeringar och målsättning på börsen

- Skillnaden mellan trading och investering

- Kvalitativ vs. Kvantitativ analys

- Fundamental vs. Teknisk analys och hybrider av dessa

- Olika specifika börs-strategier

- Hur du hittar en strategi som fungerar för dig

- Vad Stocksholm gör

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 200
Anmälda: 34
Reservlista: 7

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Viktor Ritsvall

Viktor Ritsvall
Mobil:  9638757
Telefon:  0729638757

viktor@ritsvall.net
200