X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Maximera nyttan med GPT

Starttid: 
12 april, 2023 - 18:00
Sluttid: 
12 april, 2023 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi är glada att bjuda in dig till en spännande föreläsning om GPT, en avancerad språkmodell som tränas av OpenAI baserad på GPT-3.5-arkitekturen, som har revolutionerat vårt sätt att interagera med teknik.

Vår talare Fredrik Carlsson är Algoritm forskare för stora neurala nätverk på RISE (Research Institutes of Sweden). Han kommer att fördjupa sig i användningsområdena för GPT och visa hur det kan utnyttjas av företag, myndigheter, studenter, anställda och andra aktörer för att öka produktiviteten och effektiviteten.

Följ med oss ​​digitalt på Teams den 12 april 18:00-19:00 och lär dig hur GPT kan förändra både ditt företag och privatliv. Det kommer att finnas gott om möjligheter att ställa frågor och få djupare förståelse för detta kraftfulla verktyg.

Missa inte denna förändring för att ligga steget före kurvan och upptäcka möjligheterna som GPT kan erbjuda. Vi ser fram emot att se dig där!

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 13

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
100