X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Maximera ditt fondsparande – en föreläsning med SAVR, Proethos & Johanna Englundh!

Starttid: 
4 maj, 2021 - 18:00
Sluttid: 
4 maj, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Lund & Halmstad välkomnar Yingying Chang från SAVR, Magnus Alfredsson från Proethos och Johanna Englundh från Fondbolagen till en spännande föreläsning om sparande!

Utbudet på fonder har aldrig varit större och det kan vara svårt att välja bland allt som finns. Genom det här evenemanget kommer du få djupgående kunskap och grymma tips kring ämnet. 

SAVR är en spartjänst som har vänt upp och ner på hela fondbranschen. Genom att återbetala halva fondavgiften till sina sparare hjälper SAVR en genomsnittlig kund att spara ca 156 000 kr extra på 30 år, jämfört med om man ägt fonderna hos vilken annan bank som helst. Yingying Chang är Chief Marketing Officer på SAVR och kommer presentera hur du kan förändra branschen genom att förbättra ditt sparande. Hon kommer även prata om vad SAVR vill driva igenom på fondmarknaden, hur fondavgifter fungerar och varför de är så viktiga att kolla upp.  

Proethos är en global blandfond med cirka 70 000 sparare. Syftet med fonden är att investera i hållbara företag vars vision är att bidra till en mer miljövänlig värld. Sedan starten har fonden gått upp med mer än 120%. Magnus Alfredsson är förvaltare på Proethos och kommer presentera dess syfte och strategi.  

Johanna Englundh är sparekonom på Fondbolagens förening vilken är en branschorganisation med uppgift att ta tillvara på fondspararnas och fondbolagens intressen. Man innehar nästan 50 medlemsbolag som tillsammans förvaltar cirka 90 procent av fondsparandet i Sverige. Johanna kommer delge sina tankar kring sparande - hur man kan resonera och vad man kan tänka på inför olika investeringar.  

I slutet av föreläsningen anordnas en tävling med chans att vinna merch från SAVR & Proethos.  

Det här evenemanget är öppet för såväl medlemmar som icke-medlemmar. För icke-medlemmar tillkommer en avgift om 50kr för att få delta. Ni anmäler er nedan och swishar till 123 091 23 60. Ange SAVR och Proethos + Namn  i swishen. Medlemmar anmäler sig som vanligt med medlemsnummer.  

Länk till Zoom kommer skickas ut i god tid innan föreläsningen börjar.

Det här vill ni inte missa! 

Varmt välkomna till det här evenemanget med oss! 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: