X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Makrogenomgång

Starttid: 
11 november, 2019 - 19:00
Sluttid: 
11 november, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
IOGT/NTO Norra Promenaden 108, Norrköping
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Som inledning kör vi en kort Makro genomgång av börsens nuläge, genom att titta på breda makro indikatorer. Brexit, Riksbank, handelsavtal och Trumptweet. Det finns mycket som påverkar marknaden, vi diskuterar tillsammans och ser vad vi kan reda ut!

Därefter blir det som vanligt fika och fria samtal om aktier och investeringar.

Aktiecaféet är öppet för alla medlemmar i UA och Aktiespararna. Det är ett öppet event och det går bra att ta med en vän som inte är medlem. Aktiekafé passar både nybörjare som de med högre kunskaper. Det är ett perfekt forum för att få svar på frågor och funderingar man har kring sparande. Eller för att få hjälp att komma igång.

Vi i styrelsen vill uppmana nya medlemmar att besöka ett aktiecafé för att få en så bra start som möjligt inom Aktiespararna.

Det är dock viktigt att ni anmäler er på: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiecafe-11-november-makro-genomgang. 

Kontaktpersoner: 

Niklas Davidsson

Niklas Davidsson
Mobil:  0732646156

niklasdavidsson@live.se