X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lunchföreläsning med VD-Henke

Starttid: 
10 september, 2019 - 00:00
Sluttid: 
10 september, 2019 - 00:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Linnéuniversitetet
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Höstens första föreläsning!

Vem passar bättre som föreläsare för att invgia UA-hösten än UA:s egna VD?  Ta med lunchen till (salsnamn kommer framåt hösten) och lyssna på Henrik Johansson när han snackar ideellt engagemang, karriär och givevis lite aktier.

Under föreläsningen kommer du kunna skicka in frågor som vi sedan ställer till Henrik i slutet på föreläsningen. Hoppas vi ses där!

Praktisk info
Tid
: kommer framåt hösten
LNU-sal: kommer framåt hösten
Inträde: Gratis för UA-medlemmar, 20kr för icke-medlemmar

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner: