X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lokalavdelningnarna Göteborg Väst & Öst söker styrelsemedlemmar

Starttid: 
19 september, 2021 - 12:00
Sluttid: 
19 september, 2021 - 13:00
Plats: 
Göteborg
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med cirka 10 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli.

Rollen som styrelseledamot innebär också att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande din lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något du är bra på eller vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

Vi söker någon som tar initiativ, är drivande och inte är rädd för att sikta för högt. Du måste kunna förmedla och skapa värde för medlemmarna. Att vara socialt utåtriktad och att gilla att jobba i grupp är en stark fördel. Kan du uppvisa god professionalitet i ditt arbete och gillar att utvecklas är uppdraget perfekt. Det viktiga är inte kunskapen som du besitter utan det är viktigare att du har en hög ambitionsnivå. Vi vill framåt och vi söker dig som vill gasa.

Känner du att du vill engagera dig i Unga Aktiesparare så ansök genom att skicka CV samt personligt brev till goteborgvast@ungaaktiesparare.se eller goteborgost@ungaaktiesparare.se Intervjuer kommer ske löpande likaväl som tillsättande så passa på att sök redan idag.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: