X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Live Q&A

Starttid: 
26 november, 2020 - 19:00
Sluttid: 
26 november, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tänk dig en mukbang med börsnoterade bolag där du har möjlighet att skriva eller fråga frågor till Unga Aktiesparares styrelse i Jönköping. Du kan fråga allt du kommer på om ekonomi och investeringar: frågor man har i början av sin investeringsresa, eller vad vi tycker om kryptovalutor? Du väljer!

Vi bjuder in till en livesändning där vi pratar om börsen, sparande och annat smått och gott på temat ekonomi. Vi i Jönköpings styrelse kommer svara på era frågor och diskutera vad vi investerar i den här månaden. Det blir en lärorik och trevlig stund som vem som helst kan se, oavsett om du sitter i Kiruna eller Jönköping.

Du som anmäler dig här under kommer få en länk till livesändningen någon dag innan. Du behöver inte ha din kamera igång, men om du vill får du skriva frågor i chatten eller sätta på din mick och fråga oss. Du kan även skicka frågor i förväg via vår Instagram @UngaAktiesparareJKPG. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: