X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lär känna Unga aktiesparare

Starttid: 
9 december, 2019 - 17:30
Sluttid: 
9 december, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Denna härliga decemberkväll bjuder vi i Unga aktiesparare in dig till att lära känna oss bättre. Vi kommer att presentera vad ett arbete inom unga aktiesparare innebär dels på lokalnivå och på huvudkontoret. Under kvällen kommer det samtidigt bjudas på glögg, tilltugg och en massa härligt aktiesnack.

Nu när det börjar närma sig ett nytt år så öppnar många av Stockholms lokalföreningar upp för ansökningar för att sitta med i någon av lokalföreningarna. Detta evenemang är ett bra tillfälle för dig som hade tycker att det verkar vara intressant att ideellt arbeta med unga aktiesparare. Vi kommer under kvällen att förklara mer om vad det är vi faktiskt gör i Unga aktiesparare. Det är självklart okej att ta med en kompis då evenemanget är öppet för alla.

 

Schemat är följande:

17.30

Presentation av Unga Aktiesparare

18.00

Aktiesnack och mingel

19.00

Avslut

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.