X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lär dig om Kameo och crowdfunding!

Starttid: 
7 februari, 2023 - 18:15
Sluttid: 
7 februari, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Luleå Tekniska Universitet - A117 (Universitetsvägen 4, 977 54 Luleå)
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig hur du kan investera utanför börsen och sprida riskerna? Kameo kommer till Luleå för att berätta om crowdfunding!

Välkommen till årets första företagsbesök! Denna gång kommer Filip Hansson, kreditanalytiker på Kameo för att berätta om investeringar utanför börsen, crowdfunding! Kameo är en skandinavisk plattform, vars koncept gör det möjligt för fastighetsutvecklare och företag i tillväxt att få finansiering direkt från tusentals investerare. Genom crowdfunding möjliggörs det även att privatpersoner och företag kan investera i fastighetsprojekt och företag som annars inte är ute på den öppna marknaden, där istället du som investerare får jämn avkastning i form av ränta från lånetagarna!

Under kvällen kommer Filip Hansson, kreditanalytiker, berätta om vilka för- och nackdelar det finns med crowdfunding, hur det är att arbeta som kreditanalytiker och varför företag väljer Kameo istället för traditionella banker. Vi kommer även gå igenom vad du som investerare tjänar på att diversifiera portföljen utanför börsen. Välkommen!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: