X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kvinnor mot Framgång

Starttid: 
25 mars, 2023 - 14:00
Sluttid: 
25 mars, 2023 - 17:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Scandic Triangel - Triangeln 2, Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Trots att kvinnor har högre medianavkastning än män när de investerar har de sämre självförtroende när det gäller sparande och investering. Det innebär även att de överlag har ett väsentligt mindre privatägande än män. Det börjar redan i tidig ålder då män vid 18 års ålder är 2.5 gånger fler som sparar på ISK-Konto jämfört med antal kvinnor i samma ålder.

Kvinnligt ägande och en trygg privatekonomi är en avgörande byggsten för att kunna påverka sin framtid och sina möjligheter, både genom att ta dig ur en situation som inte är bra för dig och för att kunna förverkliga dina drömmar.

 

Därför är du varmt välkomna på en inspirerande eftermiddag med fokus på kvinnligt ägandeskap, investeringar och karriär för ett mer jämställt sparande. Med två fantastiska föreläsare, workshops och nätverkande hoppas vi att detta event ska ge alla kvinnor - oavsett nivå, karriär, kapital, ålder eller bakgrund – bättre förutsättningar och motivation att skapa en trygg privatekonomi och verktygen för att bygga ditt drömliv.

Eventet är kostnadsfritt och det kommer finnas både dryck och tilltugg. 

Eventet sponsras även av fantastiska BUBS, Fisherman´s friend, Kavli, NAIA, Pändy, Scansei, Tehuset java !  

Anmäl dig på länken nedan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhjleNH8Te_BSBzlbQc7IPWSzzxzIdMtssspic9XOBhIFxPw/viewform?usp=sf_link 

OBS begränsat antal platser, se därför till att anmäla dig idag och säkra din plats till detta fantastiska event!

Eventet fullt? Om du anmäler dig kan du hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet.

 

Våra talare är Emelie Stark och Jasenko Hadzic.

Emelie Stark är en föreläsare i privatekonomi och tog nyligen examen i EU rätt samt stadsvetenskap vid Lunds universitet. Hon är en självlärd investerare som har som mål att utbilda och inspirera om ekonomisk självständighet och självförtroende. Emelie driver egna projekt inom investeringar och en ”Female empowerment” grupp i Portugal.

 

Jasenko Hadzic is an entrepreneur turned VC investor, focusing on investing in women and minorities across Europe.  He's a resourceful startup operator with a specialty in product, go-to-market, and fundraising.

Jasenko has 9+ years of experience building startups and concepts from the ground up and has built one of the most extensive networks within the tech community in Europe.

He's lived in 5 countries, built 2 startups, raised +$9m in funding, scaled teams to 50+, and has facilitated many investments across the Nordics & UK.

Lastly, he holds a BSc. in Mathematics and MSc. in Finance & Economics from Copenhagen Business School.

100