X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kickoff tillsammans Aktiespararna

Starttid: 
19 september, 2022 - 18:00
Sluttid: 
19 september, 2022 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
IOGT, Vattentorget, Växjö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till årets Kickoff som anordnas tillsammans med Aktiespararna. Vi kommer under kvällen få två inspirationsföreläsningar med matnyttig och tidlös kunskap från både Spiltan Fonder samt Mohammed Salih.

Under kvällen så kommer Johan Polixa på Spiltan Fonder att presentera hur dem jobbar med sin placeringsstrategi och filosofi, samt hur dem väljer in bolag ur ett rent hållbarhetsperspektiv.

Vi kommer även får höra Mohammed Salih berätta om vägen till hans första miljon som han uppnådde innan fyllda 30 år, samt hur han agerar idag när det råder högre osäkerhet på marknaderna. Han jobbar idag som sparekonom på Fundler och är en inspirereande börsinfluencer som drivit egen podd samt instagramkonto.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är nybörjare och vill komma igång med ditt aktie- och fondsparande, såväl för dig som är mer erfaren investerare och vill bredda dina kunskaper inom området.

Anmälan görs på länken nedan.

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/kick-tillsammans-med-unga-aktiespararna

 

 

Kontaktpersoner: