X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kickoff med Aktiespararna!

Starttid: 
10 september, 2019 - 18:30
Sluttid: 
10 september, 2019 - 20:30
Plats: 
IOGT, Vattentorget
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En spännande kväll med Unga Aktiesparares vd och Aktieinvest tf vd. Ta gärna med en vän eller släkting som du tycker ska komma igång med sitt aktiesparande.

Henrik är vd för Unga Aktiesparare och kommer hålla i en aktieskola som ska inspirera till att komma igång med sparandet. Han kommer även prata om hur Unga Aktiesparare jobbar för att hjälpa fler få en bättre privatekonomi.

Mikael kommer presentera Aktieinvest och berätta om deras nya produkter som är unika på marknaden. 

Studieförbundet vuxenskolan kommer vara på plats och ge information om sina kurser man kan anmäla sig till. Som vanligt bjuds det på fika, anmäl er gärna i god tid för att underlätta vår planering.

 

Unga Aktiesparare går in gratis, men anmäler sig som vanligt.

Länk till anmälan

Varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

Isak Gylfe

Isak Gylfe
Mobil:  0721557355

isakgylfe1@gmail.com