X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Investera rätt - Mohammed Salih & André Netzén Örn

Starttid: 
24 november, 2022 - 18:00
Sluttid: 
24 november, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Tölö Församlingshem, Smidesvägen 36, 43440, Kungsbacka
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Torsdagen den 24e november klockan 18:00 bjuder Unga Aktiesparare Kungsbacka in till en börsträff då vi gästas av inga mindre än sparprofilen Mohammed Salih (Mohammedsvägtillmiljonen) & André Netzén Örn, Styrelsemedlem Unga Aktiesparare riksstyrelse och Fondförvaltare på Cicero Fonder.

Mohammed Salih - vägen mot miljonen innan 30 år! - du kan följa honom på hans populära instagramkonto "mohammedsvagtillmiljonen". Mohammed arbetar som sparekonom på Fundler och driver samtidigt tillsammans med Kalle, en av Sveriges största och populäraste podcast inom sparande och ekonomi. Han ses och hörs ofta inom traditionella media och TV4 och SVT samt övriga media. Ikväll kommer Mohammed att berätta om sin resa till miljonen - hur han gjorde, livsval, investeringar, misstag etc. Missa inte denna högintressanta och inspirerande kväll - där du kommer att inse att alla kan spara lönsamt oavsett vem du är och hur lite du kan sätta av. Tag gärna med dig vänner men även intresserade som kanske ännu inte kommit igång med sitt sparande eller precis börjat.

André Netzén Örn - styrelsemedlem för Unga Aktiesparare riksstyrelse och jobbar som fondförvaltare på Cicero Fonder, tidigare Analysansvarig på Aktiespararnas Kansli i Stockholm. André kommer att prata lite om Cicero, förvaltningsstil, hur han ser på marknadsläget men även lite intressanta case. Svenska Cicero Fonder grundades år 2000 och är ett oberoende medelstort fondbolag som erbjuder fonder med inriktning på aktier i Sverige och globalt. Cicero har fokus på hållbara investeringar och jobbar kontinuerligt på att följa upp sinainnehav med hjälp av aktiespararna som företräder dem på de svenska bolagsstämmorna. Cicero Fonder har idag drygt 90 000 kunder och förvaltar drygt 15 miljarder kronor. André kommer även att berätta om deras samarbete med Aktiespararna med tre av deras fonder; Aktiespararna Topp Sverige Hållbar, Aktiespararna Direktavkastning och Aktiespararna Småbolag Edge.

André & Mohammed kommer även att avslöja en stor nyhet, detta vill ni absolut inte missa! In och anmäl er redan nu för att säkra eran plats så syns vi den 24/11 klockan 18:00 på Tölö Församlingshem, Smidesvägen 36, 43440, Kungsbacka. Det finns ett större antal parkeringar i anslutning till lokalen samt relativt god förbindelse med bussar och tåg.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: