X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

*INSTÄLLT* Aktieträff med Hägerlöf och Schönborg

Starttid: 
11 mars, 2020 - 18:00
Sluttid: 
11 mars, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping International Business School
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
*Detta event är tyvärr inställt då en av gästerna inte kunde närvara, och därav valde Aktiespararna att ställa in eventet. Vi hoppas att Hägerlöf och Schönborg har möjlighet att komma tillbaka något annan gång* I samarbete med Aktiespararna bjuder vi in till en inspirerande kväll med föredrag av Daniel Hägerlöf, som jobbar på heltid med aktieinvesteringar, och vår lokale medlem Sven-Åke Schönborg, som kan det mesta om elbilar och företagen runt tekniken.

Sven-Åke Schönborg är medlem i Aktiespararnas lokalförening i Jönköping. Sven-Åke har under 30 års tid jobbat inom den internationella elektronikindustrin med Bryssel som utgångspunkt och bosättningsort. Sven-Åke har en mycket god inblick i underleverantörsleden inom bilindustrin och då inte minst bolagen som agerarar inom den nya elbilstekniken. 

Under kvällens föredrag kommer Sven-Åke att ge oss mycket intressant information om elbilarna och även om de bolag, både internationella och svenska, som är involverade i tekniken i elbilarna som underleverantörer eller inom infrastrukturen runt tekniken.

Som intresserad och aktiv aktiesparare använder sig Sven-Åke av Aktiespararnas program "Hitta Kursvinnare". Han kommer att visa oss hur han med hjälp av sina kunskaper kring underleverantörsleden har skapat branschlistor som också kan utgöra indikatorer kring hur konjunkturen utvecklar sig inom industrin.

Föreläsningen avslutas med en frågestund. 

 

Kaffe och fralla serveras i pausen (pris 50:- som betalas kontant eller med Swish).

Välkommen!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Kajsa Thor

Kajsa Thor
Mobil:  0703770783
Telefon:  0703770783

thor.kajsa@gmail.com