X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Inspirationskväll för kvinnor

Starttid: 
24 augusti, 2022 - 18:00
Sluttid: 
24 augusti, 2022 - 20:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, 114 36 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Inspirationskväll för kvinnor med Unga Aktiesparare

Välkommen till en inspirationskväll med Unga Aktiesparare!

Kvinnor är idag underrepresenterade i finansbranschen, därför har vi på Unga Aktiesparare anordnat en inspirationskväll för kvinnor i syfte att inspirera fler kvinnor till att lyckas i finansvärlden. Vi hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi.

Kvällens föreläsare är: Therese Nyren som är grundare och fondförvaltare av Lucy Global Fund, Sara Ellsäter arbetar som hållbarhetsspecialist på AMF Fonder, Jessica Thorstensson är produkt specialst med fokus på ESG på Coeli Global AB och Elin Lilja-Wainwright som är Marketing Manager på Invesco EMEA.

Vi kommer även att bjuda på fika!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 12
Reservlista: 10

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Alireza Ahmadi

Alireza Ahmadi
Mobil:  0762016147
Telefon:  0762016147

alirezaahmedi46@gmail.com
30