X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hur skapar du gröna siffror och gröna investeringar?

Starttid: 
28 september, 2021 - 15:00
Sluttid: 
28 september, 2021 - 16:00
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu har du möjlighet att lära dig kombinera en hållbar investering med gröna siffror i din portfölj! Vi bjuder in till en föreläsning med ingen mindre än Unga Aktiesparares Kajsa Thor.

Webinar
Det råder ingen tvekan om att hållbarhet är en extremt viktig aspekt för oss för att hålla planeten frisk och beboelig för kommande generationer. Men hur kan du ha en hållbar portfölj och samtidigt få gröna siffror i din portfölj? Detta kan du få svar på genom att delta i kommande webinarium med Kajsa Thor som hålls på plattformen Zevio, anmäl dig här!

Aktiekampen - Prova i praktiken och vinn fina priser!
Aktiekampen är en utbildningsplats online där du kan lära dig mer om aktier för fiktiva pengar men med riktiga priser, eller utmana vänner i vem som är den bästa investeraren.
Därför har vi, i ett samarbete med Aktiekampen, startat en tävling där du kan prova på vad du har lärt dig under webinariet och vinna fina priser! 

Anmäl dig till tävlingen här 

1 plats: 2 000 kronor och 1 års medlemskap i Unga Aktiesparare (medlemskapet kan ges bort om du redan är medlem).
2 plats: 1 000 SEK och boken ”Aktier — 3 steg till ekonomiskt oberoende”
3 plats: 500 SEK och boken ”Aktier — 3 steg till ekonomiskt oberoende”

*Det går utmärkt att delta i tävlingen även fast den redan har börjat!

 

Du kommer att få mer information om tävlingen under webbinariet

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!