X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hitta kursvinnare med börsdata

Starttid: 
28 februari, 2023 - 18:00
Sluttid: 
28 februari, 2023 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Halmstad
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Utbildning och analyskväll i analysverktyget Börsdata tillsammans med Unga Aktiesparare Halmstad!

Utbildning och analyskväll i analysverktyget Börsdata tillsammans med Unga Aktiesparare Halmstad!

Unga Aktiesparare Halmstad bjuder in till utbildningskväll där vi kommer hjälpa er att hitta framtida kursvinnare tillsammans med analysverktyget Börsdata. Vi kommer gå igenom hur man kan använda Börsdata för att hitta aktier, grundläggande funktioner m.m. Vad man kan undersöka när man screenar. Sedan kommer vi gå in på olika strategier man kan använda när man letar bolag och vilka faktorer vi värderar högt i vår analys. Det kommer även lämnas utrymme för en frågestund.

Det kommer bli en kul kväll och vi hoppas att ni är lika taggade som vi är! Dessutom kommer vi att bjuda på fika!

Vi hoppas att ni vill vara med på denna kväll för att lära er mer om hur ni kan hitta de där guldäggen till portföljen.

 

Tid: 28/2 kl. 18.00 – 19.30

Plats: Högskolan i Halmstad, Sal: S3060

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 40
Anmälda: 4
Reservlista: 6

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
40